I OKTOBER SKAL JEG...

ET TWIST AF LEO OG LIDT OM UGENS PLANER

Jeg havde helt glemt jeg havde de her leopard støvler, og nu hvor leo trenden topper igen er det da oplagt at hoppe i dem ;–) De er efterhånden fire år gamle og jeg synes stadig de fungerer. Støvlerne er fra Tamaris, men fås nok ikke længere desværre.

Læs også: Outfit #95
Læs også: Outfit #167

Ugen blev skudt godt i gang igår med babysvømning og efterfødselstræning efterfulgt af en lang gåtur. Det kan i den grad mærkes i musklerne idag. Karla var også træt efter træningen igår. De sidste 14 dage har hun sovet helt af helvedes til med mange opvågninger hver nat, ekstra hårdt når man er vant til et barn der har sovet igennem siden hun var tre uger gammel, hæhæ. I nat havde hun kun én opvågning kl. 04 og faldt hurtigt i søvn efter lidt bryst og så sov hun dælme helt til kl. 08.30. Håber vi nu kan vende tilbage til nætter uden opvågninger igen.

Idag har vi ingen planer udover vi skal ud og gå en tur når vi har fået frokost. I morgen skal vi til salmesang, torsdag skal vi hygge med mødregruppen og fredag får vi besøg af min veninde og hendes kæreste. Har I nogle spændende planer for ugen?

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I OKTOBER SKAL JEG...