NOGET OM AT FÅ NOK...

I OKTOBER SKAL JEG…

…i biografen og se journal 64. Jeg er stor Jussi Adler-Olsen fan og elsker hans bøger om Afdeling Q. Min veninde (som er Birks lillebrors kæreste) og jeg har en fast tradition med at se filmatiseringerne sammen i biografen. Det her bliver fjerde gang, da det jo sjovt nok er den fjerde film i rækken og denne gang vil vores kære mænd gerne med ind og se den, så det har de fået lov til. Jeg glæder mig helt vildt – har ikke været i biografen siden januar.

…til stjernestund med Karla. Vi er et par stykker fra mødregruppen der har meldt os til noget der hedder Stjernestund. Det er en enkelt dag hvor der er noget sansemotorik med babyerne og samtidig er der en fotograf som tager billeder af det hele – og bagefter er der tapas til mødrene. Det bliver helt sikkert nogle gode timer.

…have besøg af min bedste veninde og hendes kæreste. De kommer hjem og spiser hos os, og det er altid mega hyggeligt at være sammen med dem. Jeg ser frem til en hyggelig aften med god mad, et glas vin og eventuelt et spil bezzerwizzer ;–)

…til 1 års fødselsdag hos Karlas fætter og til 3 års fødselsdag hos Karlas kusiner. Karlas fætter Villads bliver 1 år og det skal fejres med boller og kage. Ugen efter skal Karlas kusiner Vigga og Astrid fejres. Det bliver nogle hyggelige dage med fødselsdags fejringer.

…i sommerhus med Birk og Karla. Birk er så heldig at han har tre dages efterårsferie, så vi smutter en tur i hans mor og papfars sommerhus i Ålbæk og holder lidt ferie sammen. Jeg glæder mig så meget. Der er så hyggeligt i sommerhuset når det er efterår. Jeg ser frem til gåture ved vandet, hygge foran brændeovnen, brætspil, god mad og afslapning sammen med mine to yndlings mennesker.

…gå ture i smukt efterårsvejr. Naturen begynder så småt at ændre sig – alt bliver gult, rødt og orange og det er bare SÅ pænt. Jeg glæder mig til gåture i skoven og ved vandet i oktober. I september fik jeg gået en hel masse, og kom faktisk afsted hver eneste dag i måneden. Det blev til 280,67 km på de 30 dage. I oktober sætter jeg mine ambitioner ned og har et mål om at gå 150 km – og så behøver jeg ikke slå mig selv i hovedet hvis jeg ikke kommer afsted hver eneste dag.

…til frisør. Det har vidst været på min “det skal jeg i denne måned” liste siden juli, men med en baby der ikke har kunne undvære sin mor i længere tid (mest pga. babserne), har det ikke været så lige til. Nu hopper jeg ned til frisøren d. 13. oktober og bliver klippet og farvet. Det er et år siden jeg sidst blev klippet, så det trænger virkelig. Det er blevet mega slidt og tarveligt at se på, så der skal klippes et ordentlig stykke af og jeg glæder mig SÅ meget. Jeg er sikker på at faren nok skal klare et par timer alene med Karla – til den tid er hun forhåbentlig også blevet bedre til det der med “rigtig” mad og forhåbentlig også modermælkserstaning.

…mødregruppehygge, salmesang, babysvømning og efterfødselstræning. De sædvanelige ting som Karla og jeg går til under barslen skal vi selvfølgelig også til her i oktober måned. Jeg ser frem til en masse gode stunder med alle de andre mødre og deres babyer.

…”holde” fødselsdag. Jeg har fødselsdag sidst i oktober og jeg skal selvfølgelig fejres ;–) Sidste år havde jeg inviteret hele familien på kæmpe tapasbord, og selvom det var skide hyggeligt og smagte vildt godt, så kan jeg ikke lige overskue at gentage successen i år, nu hvor vi er én mere på matriklen. Jeg tror derfor bare jeg skal fejres af Birk og Karla – og mon ikke den står på sushi så?

8 kommentarer

 • åh hvor lyder det lækkert… masser af skønne hyggelige ting – vi skal til Provence i uge 42… glæder mig helt vildt til bare at være sammen med min familie og ikke have travlt med andet end, at finde lækker mad og vin til 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Årh det lyder virkelig også skønt! Håber I får en dejlig tur 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du vild til at få gået 🙂 Jeg vil gerne gå noget mere, men det lokker altså lidt at få lavet noget hjemme under dagens to lure. Det er også bare om at nyde vejret, inden det bliver alt for koldt. Lyder skønt med et par dage i sommerhus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Tak 🙂

   Ja det er med at få lavet noget mens der er ro til det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder som nogle skønne planer! Du har godt nok også fået gået en del i september! 😮
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder som nogle dejlige ting 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NOGET OM AT FÅ NOK...