EN GRAVIDITETSKJOLE, MEN INGEN BABY I MAVEN

LIDT OM SUNDHED OG ET PAR KG FOR MEGET

I løbet af vores fertilitetsbehandling med hormoner en masse, tog jeg hurtigt 7 kg på. Så blev jeg endelig gravid og tog så yderligere 15 kg på i løbet af de 9 måneder. De 15 kg røg af forholdsvis hurtigt efter fødslen og jeg kom ned på min “start-graviditet-vægt” igen. Så blev det sommerferie og lidt for mange is, snolder, god mad, vin osv. røg indenbords – kombineret med meget lidt motion hvilket resulterede i 3-4 kg mere på kroppen.

Jeg vil gerne af med de kilo igen – og gerne lidt ekstra så jeg kommer ned på 58 kg. Det synes jeg er en fin vægt til en på min størrelse (jeg er 163 cm. høj). Egentlig er selve vægten jo slet ikke så vigtig og det kan hurtigt blive farligt at gå for meget op i den forbandende vægt. Vi ejer ikke selv en i huset, for så ved jeg at den ville blive skambrugt og det er jeg ikke interesseret i. Jeg låner vægten en gang i mellem, når jeg er på besøg hos min mor og papfar.

Læs også: Min “mor krop”

Jeg startede det her lille “smid-et-par-kg” projekt mandag d. 6 august hvor jeg målte og vejede mig, så jeg kan se hvad mit startpunkt er. Vi har droppet de usunde sager herhjemme (faren kunne også godt trænge til at smide et par kg. Håber ikke han læser med i dag, høhø). Vi laver madplaner med sunde retter og så går vi en masse ture. Jeg har altid været glad for at gå lange ture. Min personlige rekord på én måned er 301,24 km. De mange km gik jeg i november måned 2017 – da jeg var 6 måneder henne med Karla, pyyyyjh 😉 Her i august har jeg et personligt mål om at gå 200 km, og det går (som man siger) meget godt indtil videre. Jeg er nu oppe på 109,41 km. Derudover starter jeg på et “træningshold” i morgen sammen med nogle fra mødregruppen. Det er først babysvømning og så efterfølgende noget “mor-træning”, mens babyerne sover lur. Det bliver godt, og sikkert mega hårdt! Vi skal fremover afsted til det hver mandag de næste 8 uger.

Nå, men efter en uge med sund mad og masser af gåture ser det således ud;

Vægt: -2 kg
Talje: -3 cm
Mave: -4 cm
Numse: -1 cm
Lår: -6 cm
Overarme: -2 cm

Og så må jeg hellere slutte af med at sige at jeg ikke er på en slankekur og jeg sulter ikke mig selv. Jeg har bare et mål om at komme af med de sidste ekstra kg og få en sund krop. Jeg ammer stadig Karla, så det siger sig selv at jeg skal spise en masse for at kunne holde mælkeproduktionen i gang. Det “masse” jeg så spiser er bare nogle sundere valg end det tidligere har været. Jeg er, – og vil ikke være fanatisk, som jeg var for et par år siden. Jeg kan sagtens spise et stykke kage eller sovs og kartofler – og det skal der også bare være plads til. Livet er dælme for kort til at leve af grønsager hvis du spørger mig 😉

8 kommentarer

 • Sejt Stine 🙂
  Glæder mig til at følge med 🙂
  Og så synes jeg at det er så sejt, at du går så mange km med Karla 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er sej! Og jeg kan virkelig godt følge dig – vi startede den 1 august herhjemme, da vi virkelig bare havde fået dårlige vaner. Og det handler også for mig om at ændre mine vaner, og rent faktisk få en god sund livsstil. Skal jo gerne være her et par år endnu, uden for mange komplikationer 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Tak søde!

   Lige præcis. Her har vi også lagt stilen om efter en lidt for “fed” sommerferie 😃

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leah Rundblad

  Seeeejt! Jeg er med dig, men det ved du jo 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Spændende søde. Jeg håber du vil dele din “rejse” er på bloggen, så vi kan følge lidt med 😀
  Og sejt du får gået så meget. Jeg er også begyndt at gå en del, nu når mine knæ ikke vil være med til at løbe. Så jeg går min. 10.000 skridt hver dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Det kan du tro jeg vil 😀

   Sejt med de mange skridt søde!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN GRAVIDITETSKJOLE, MEN INGEN BABY I MAVEN