TING DU (MÅSKE) IKKE VIDSTE OM MIG #29

OPSKRIFT / ISKAFFE

Okay, okay – opskrift er måske for meget sagt da en iskaffe jo egentlig er en meget simpel størrelse. Jeg elsker kaffe, både varm og kold – og med kold mener jeg i øvrigt iskaffe-kold, og ikke en varm kop kaffe der har stået efterladt og dermed blevet kold #livetsommor. Selvom det er møgvarmt udenfor nyder jeg stadig en dejlig varm kop kaffe, men en iskaffe er nu altså også bare dødlækker her i varmen. Jeg har bikset verdens letteste “opskrift” sammen på en god en af slagsen.

Du skal bruge:
 
– 1 dl kold kaffe
– 2,5 dl kold sødmælk
– 2 tsk lys sirup
– 3 kaffeisterninger (hæld kold kaffe på isterningposer og frys)

Sådan gør du:
Det siger lidt sig selv, men for god ordens skyld; mix alle ting sammen og afslut med kaffe isterningerne. Skål – og forsat god sommer.

6 kommentarer

 • umm jeg elsker iskaffe… men jeg tager den godt nok uden sirup 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Puha, så synes jeg bare det smager af varm kaffe der er blevet kold 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha årh alle snakker godt nok om iskaffe, men ej hvor jeg ikke kan tage mig sammen til at drikke det! Og det er så mærkeligt, fordi jeg er storforbruger af sort kaffe 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil helt klart prøve den her opskrift, jeg har det nemlig ofte sådan med iskaffe, at de bare smager af en kaffe der har stået for længe. Så jeg glæder mig til, at se om dette er en iskaffe for mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Jeg synes i hvert fald den er super lækker – og man kan jo altid putte mere sirup i hvis det er fordi man ikke er så vild med en kraftig kaffesmag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TING DU (MÅSKE) IKKE VIDSTE OM MIG #29