LÆKKERT UNDERTØJ + EN RABATKODE

HÅRKLEMME

Kan I holde varmen ud? Jeg synes den er ved at være ret ulidelig og jeg glæder mig helt vildt til efteråret som er min yndlings årstid. Jeg dur ikke til så varmt vejr. Sommerferien er også ved at være slut for vores vedkommende – Birk starter på job på mandag og så skal Karla og jeg til at gå alene hjemme i dagstimerne igen. Vi nyder derfor det sidste ferie vi har sammen.

Dagen startede vi ud med en lang gåtur efterfulgt af en lækker frokost og ellers har vi bare slappet af. Jeg har også været i køkkenet og lavet is, så nu sidder vi og venter på de er klar til at spise. De sidste dage af ferien skal bruges på afslapning og på fredag skal vi (hvis det ikke blæser) ud og sejle med min far som har købt en båd. Derudover får jeg besøg af en veninde og så tror jeg de sidste par dage af ferien skal bruges på tøjvask og hovedrengøring + indkøb.

Men, det var egentlig slet ikke det, at det her indlæg skulle handle om. For som I kan se på billederne har jeg fået den fineste hårklemme. Den er fra Aliexpress og koster kun omkring 23 kroner. I kan finde den HER (den fås i mange farver).

Læs også: Det fineste hårspænde

4 kommentarer

 • Den er virkelig sød. Jeg synes der findes utrolig meget fint hårpynt på markedet i øjeblikket. Men det er himmelråbende dyrt. Må nok erkende, at jeg er alt for nærig til at give 150 kr for et hårspænde, glimmersten eller ej, men 23 kr, det kan jeg klare 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Ja det er nemlig vanvittig dyrt herhjemme. 23,- er vidst mere rimeligt for sådan et plastikstykke med kunstige sten 😃

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det fint 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LÆKKERT UNDERTØJ + EN RABATKODE