PODCASTS DU SKAL HØRE #9

EN SØD TANKE

De sidste par måneder har været lidt af en udfordring herhjemme. Birk har nemlig skrevet sin afsluttende eksamen, og som den perfektionist han er, har han brugt enorm meget tid og energi på at lave den bedste opgave. Han har siddet med hovedet begravet i computeren 24/7 og været ikke særlig meget tilstede, hvilket har betydet at jeg stort set har stået alene med Karla. Amme, skifte, putte, lege… om og om igen. Det har været hårdt og jeg nogle gange været ved at brænde op indvendig over det, haha. NU har han heldigvis afleveret, været til eksamen og er blevet færdiguddannet med det bedste resultat. Hårdt arbejde betaler sig, selvom Karla og jeg har lidt en smule under det.

Da vi var ude og fejre hans eksamen, gav han mig en gave. I gaven lå en smuk og fin margurit ring. En ring han havde købt til mig som tak fordi jeg havde “givet ham lov” til at knokle på med sin opgave og fordi jeg havde klaret alt med Karla imens. Det var bare sådan en sød tanke – og helt unødvendig, man må jo hjælpe hinanden når man kan, men han mente altså at jeg skulle have en gave som tak. Han er simpelthen den mest betænksomme mand.

Birk mente at have hørt mig tale godt om margurit ringe så derfor valgte han netop sådan en ring #sødt – desværre ikke helt tilfældet. Eller jo, jeg synes margurit smykkerne er rigtig fine (og det har han sikkert hørt mig sige), men smykkerne er bare slet ikke min stil. Derfor blev vi enige om at bytte smykket til noget andet. Vi synes det var bedre at få det byttet til noget jeg rent faktisk ville gå med, frem for at det bare ville komme til at ligge i skuffen og aldrig blive brugt.

Ringen blev byttet til en sølv stempelplade med et K – helt oplagt da det jo var en “tak-for-hjælpen-med-Karla” gave. Jeg fik også en kæde til vedhænget. Derudover fik jeg også en ny, lang kæde til mine Jane Kønig B & S vedhæng, som jeg fik i 25 års fødselsdagsgave fra Birk. Kæden der hørte til, knækkede nemlig for nogle måneder siden, så jeg har brugt vedhængene i en grim og misfarvet kæde fra ebay – ikke særlig pænt, hvilket har betydet at jeg faktisk ikke rigtig har gået med den det sidste stykke tid. Nu kan jeg endelig gå med kæden igen – og nu også med K for Karla <3

4 kommentarer

 • Uhh jeg ville ønske jeg havde sådan en kæde med vores families forbogstaver. C for mig, M for manden og 2xA for vores børn <3
  Tillykke med B

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Tak for det søde 😊

   Du må skrive det på ønskesedlen 😍

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke til B 🙂 Han er simpelthen så dygtigt!
  Og hvor er han sød at hab giver dig en gave 🙂 Og det var et rigtig fint bytte 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PODCASTS DU SKAL HØRE #9