DET FINESTE HÅRSPÆNDE

SOMMERHUS I NORDJYLLAND

Reklame. 

Jeg GLÆDER mig til sommerferie …og den næste der siger at barsel er ferie, får en flad, hæhæ. Jeg glæder mig til at holde ferie med min lille familie. Hverdagene herhjemme kan godt være ret hårde (og lange) når man er alene fra 06.00-17.00 med et barn på knap 4 måneder. Der er altså nok at se til skulle jeg hilse og sige.

Birk, Karla og jeg smutter i mine svigerforældres sommerhus i Ålbæk i en uges tid. Det bliver skønt og afslappende – og noget vi alle tre trænger til. Billederne ovenover er fra nogle af de andre gange vi har været i sommerhuset. Vi hygger os altid deroppe, uanset om det er godt eller dårligt vejr, så jeg er sikker på at vi får nogle gode dage deroppe.

 

Hvis vi ikke havde været i sommerhus, så kunne jeg godt finde på at fx besøge et badehotel i Blokhus. Det er to forskellige ferier, der kan byde på hver sine oplevelser.

4 kommentarer

 • Nyd det, trods ‘ikke-ferie’ 🙂
  Kan huske nogle at jeres andre billeder fra jeres tur med go mad. Håber at I får tid til det samme i denne omgang også <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leah Rundblad

  ENIG! Barsel er ikke ferie. Jonas har været tæt på skilsmisse lidt for mange gange, fordi han har sagt det😝 Jeg trænger sådan til følelsen af, at holde ferie😅☀️ – Håber I får en dejlig uge!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Det må vidst være en mandeting 😂

   Tak, håber jeg også😍

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET FINESTE HÅRSPÆNDE