DET FINESTE HÅRSPÆNDE

FRAKLIP #30

Så’ der dælme fraklip på bloggen igen. Det er altid Birk der tager mine outfitbilleder –  og der er altid masser af dårlige billeder imellem. Han er god til at fange de knap så heldige øjeblikke 😉

Dagen idag har jeg brugt på at lave lidt i min hjemmelavede udgave af “barnets bog” til Karla. Jeg har efterhånden omkring 50 sider i bogen – har måske en smule svært ved at begrænse mig, haha. Jeg synes bare det er sjovt at lave den og synes det er rart at have alle minder osv. på skrift + billeder så man altid kan se tilbage på det. Jeg har ikke selv en barnets bog fra da jeg var baby og det er jeg faktisk lidt ked af, så jeg håber Karla bliver glad for hendes når hun bliver ældre.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET FINESTE HÅRSPÆNDE