1 ÅR SIDEN JEG BLEV GRAVID

ET SORT OUTFIT

Mit outfit fra fredag hvor jeg var til dimission på Birks skole. Efter 2 år er han nu færdig som produktionsteknolog. Han afsluttede med et 12 tal og ikke nok med det, så var den heldige modtager af et legat fra træfonden for hans gode ideer og hans indsats – spørg lige om jeg er stolt?! Om aftenen var vi ude og fejre ham på Hereford sammen med hans mor og papfar. En rigtig dejlig dag som blev afsluttet på bedste vis.

Læs også: Blå shorts, en bleg krop og ugens planer

Idag er knap så spændende en dag. Her klokken 08.00 skal jeg nemlig ned til lægen med Karla, hvor hun skal have hendes første vaccine. Det kommer helt sikkert til at gøre mere ondt på mig end på hende. Resten af ugen har vi ingen planer udover jeg skal i gang med navngivningsforberedelser. God uge til jer.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 ÅR SIDEN JEG BLEV GRAVID