BLÅ SHORT, EN BLEG KROP OG UGENS PLANER

MIN “MOR KROP”

01Der er nu gået 9 uger (snart 10) siden fødslen og der er sket lidt med kroppen. Da vi startede i fertilitetsbehandling i sommeren 2016 var jeg i mit livs bedste form. Jeg trænede, spiste sundt, løb en masse og vejede kun 54 kg – hvilket jeg nu kan se var alt for lidt, men nok om det. I løbet af fertilitetshelvedet tog jeg hurtigt på pga. alle de hormoner jeg skulle sprøjte mig selv med. Jeg tog 7 kg på i løbet af det år vi brugte på at blive gravide – hvilket betød at jeg vejede 61 kg da jeg blev gravid. I løbet af graviditet tog jeg yderligere 15 kg på og endte med at veje 76 kg da Karla kom til verden.

Læs også: Min fødselsberetning

Nu idag, 9 uger efter fødslen, vejer jeg igen 61 kg og på billederne kan I se hvordan min nye “mor krop” ser ud. Jeg vil dog gerne tabe mig et par kilo mere så jeg kommer ned på 58 kg og så drømmer jeg lidt om at få en lidt mere trænet krop igen. Min krop ser nemlig noget anderledes ud nu, selvom jeg vejer det samme som inden jeg blev gravid. Min mave er enormt blød og jeg kan godt mærke (og se) at fedtet er blevet omrokeret lidt og sidder mest på maven. Karla elsker også at ligge og sove på min mave – jeg forestiller mig lidt at det føles som at ligge i en blød vandseng hæhæMine mavemuskler trænger i den grad til lidt opmærksomhed og min numse ville sikkert heller ikke tage skade af lidt squats – den er nemlig skrumpet en del og jeg giver altså amningen skylden.

03

04Indtil videre bliver det kun til gåture hvad angår træning – og det er også helt fint. På den måde kan jeg nemlig både motionere og være sammen med min datter på en og samme tid. Jeg vil dog også meget gerne i gang med løb igen – kan bare ikke rigtig overskue det i den her hede. Til august er det 2 år (!!!) siden jeg løb min sidste tur, så jeg frygter den første tur ret meget haha. Jeg løb slet ikke da vi var i fertilitetsbehandling og heller ej da jeg var gravid, var så bange for at der skulle ske noget ved det. Nu er der ingen undskyldninger længere (udover varmen), så raske gåture er hvad det bliver til ligenu – men det giver til gengæld også godt. I april fik jeg gået 140 km og her i maj er målet sat op til 180 km. Indtil videre er jeg oppe på 174 km, så mon ikke jeg nok skal komme i mål?

02Læs også: Jeg har termin idag

8 kommentarer

 • Skønne billeder – og smækker lækker krop du har dig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bare nyd det… når først du kommer i gang går det hurtigt med at komme i form igen, når du har været de før. Og ja… varmen vi har nu er faktisk lidt en dræber for motion ud over gåture og svømning ha ha

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Det håber jeg 🙂

   Haha ja, det er alt for varmt til noget som helst 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leah Rundblad

  Jeg vil gerne have din morkrop! Den er tættere på målet, end min egen er😅 .. Jeg vil også i gang med løb igen, men det kan så absolut ikke lade sig gøre i denne hede. Det er vi helt enige i 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   <3

   Haha nej, det ville være det rene selvmord at begynde med det nu 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes at du har en flot mor krop 🙂 Og det er helt forståeligt, at maven er blød 🙂
  Synes også at det er utrolig selt, at du kan komme op på 180 km i maj – måske målet for Juni er 200 km? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLÅ SHORT, EN BLEG KROP OG UGENS PLANER