90 ÅRS FØDSELSDAG

KARLA 2 MÅNEDER GAMMEL

01

02I dag er det 2 måneder siden Karla kom til verden – 2 måneder!! Jeg siger STOP TIDEN – som alle andre mødre også siger. Tiden flyver virkelig afsted og hun vokser helt vildt. Hun er ikke den der lille bitte baby som hun var da hun blev født (og som egentlig ikke var så lille bitte – 3750 gram & 52 cm). Det er lidt vemodigt når man skal pakke tøj væk som hun er vokset ud af. Sundhedsplejersken har været forbi idag og var meget tilfreds med os og Karla. Har lige været inde og se hvad hun har skrevet fra besøget idag og der stod blandt andet dette: Karla er en glad pige, der meget gerne vil have kontakt. Smilende og nysgerrig. Flot trivsel og udvikling. Så bliver man altså glad. Karla blev også målt og vejet og hun vejer nu 5000 gram og måler 59 cm.

Læs også: Karla 1 måned gammel

Siden sidste måned er der også sket meget med Karlas personlige udvikling. Hun har blandt andet opdaget sine egne hænder – og de er åbenbart riiigtig gode at sutte på – faktisk nogle gange bedre end sutten ;–) Derudover er hun begyndt at sige en helt masse lyde – og det lyder bare så vanvittig sødt når hun kommer med små glædesudbrud. Hun er helt vildt opmærksom når man snakker med hende – holder øjenkontakt og smiler over hele femøren. Hun er især vild med når hendes far rapper til hende – det kan man heller ikke andet end at smile over.

dsc_0023Hun er stadig en nem og mild pige – det er virkelig sjældent hun får hysteriske anfald og er rigtig ked af det (heldigvis, for det kan mit moderhjerte slet ikke holde til – og så græder Karla og jeg om kap). Hun er så god ved os og sover stadig rigtig godt om natten – hun sover igennem! Vi får oftes mellem 6-8 timer i streg, så vi klager bestemt ikke over vores Super Karla. 

dsc_0045Læs også: Min fødselsberetning

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

90 ÅRS FØDSELSDAG