SMUKKE SKIVE #7 ... OG UGENS PLANER

90 ÅRS FØDSELSDAG

01

02

03

04

05

06

07Et par outfitbilleder fra lørdag hvor vi var til 90 års fødselsdag hos Birks farmor i Aarhus. Blusen er faktisk en jeg fik af hende den dag vi fortalte hende at hun skulle være oldemor – det er lidt sjovt at tænke på. Hun mente ikke at blusen passede til hende alligevel, så hun spurgte om jeg ville have den – og det ville jeg altså gerne ;–) Det er først nu jeg er begyndt at bruge den – der var jo ikke rigtig plads til den gravide mave i den. Jeg synes den er så pæn med de fine blondeærmer.

Læs også: Tilbage i gamle jeans
Læs også: Striber og prikker

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMUKKE SKIVE #7 ... OG UGENS PLANER