HJEMMELAVEDE NAVNEFEST INVITATIONER

SMUKKE SKIVE #7 … OG UGENS PLANER

01

02

03

04

05

06Endnu et “Skive” indlæg – jeg fik nemlig også lige taget lidt billeder af de lyserøde kirsebærtræer da de blomstrede her i byen. Det er en skam de kun blomstrer i så kort en periode inden de smukke blomsterblade falder af igen. Resten af naturen er heldigvis så smuk lige for tiden – med alle de grønne træer der er sprunget ud. Det er noget jeg nyder meget når Karla og jeg er ude og gå tur. Vejret ser jo også ud til at blive fantastisk i løbet af ugen, så mon ikke det bliver tid til en gåtur eller to? 

Læs også: Smukke Skive #6

Udover gåture, så er der mange andre ting på programmet! Birk har fødselsdag imorgen og det skal selvfølgelig fejres. Onsdag får vi besøg af sundhedsplejersken – lidt spændende at se hvor meget Karla er vokset siden sidst. På torsdag sker der noget endnu mere spændende – jeg er nemlig (endelig) kommet i en mødregruppe. Vi skal mødes første gang på torsdag hjemme hos mig. Jeg glæder mig helt vildt til at få et lille “mødre netværk” og håber på at det er nogle søde piger! Det var mine planer for ugen – hvad skal I lave i denne uge? 

2 kommentarer

 • Jeg har også erklæret kærlighed til de blade på bloggen – både på træet og på græsset giver de godt humør 😀
  Jeg glæder mig især til Paris i denne uge, hvor jeg flyver hen lørdag.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   De er også bare så flotte 😀

   Uh det lyder bestemt ikke tosset! God tur 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HJEMMELAVEDE NAVNEFEST INVITATIONER