KARLA 1 MÅNED GAMMEL

STRIBER OG PRIKKER

1

2

3

4

5Skjorte H&M // Bukser Only // Sko Ebay

Mit outfit fra i lørdags hvor vi var til konfirmation hos Karlas grandfætter. Jeg havde købt nyt tøj til dagens anledning – det blev til en skjorte da det bare er nemmest når man ammer. Bukserne er så rare at have på og synes sløjfedetaljen er ret fin. Skoene er efterhånden et par år gamle, et ebayfund til ikke mange kroner. 

Læs også: Striber og forårssol
Læs også: De første outfitbilleder efter fødslen

Billederne blev desværre ikke så gode, det er ikke altid lige nemt at få det hele til at gå op når man har en lille baby der gerne vil have sin mors opmærksomhed (eller bare de mælkefyldte babser……) Så det gik lidt stærkt med at få Birk til at knipse et par billeder.

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KARLA 1 MÅNED GAMMEL