10 TING JEG GLÆDER MIG TIL AT KUNNE NÅR JEG IKKE LÆNGERE ER GRAVID

SIG HEJ TIL KARLA

karlamusEndelig kom Karla ud til os – kun 12 dage forsinket ifølge termindatoen. Jeg fødte hende fredag d. 23. marts 2018 kl. 23.20 – en hurtig, men lidt dramatisk fødsel som var meget smertefuld og intens, men det var alligevel den største og vildeste oplevelse jeg nogensinde har haft – der kom jo dette smukke menneske ud af det! Hun har nu været ude hos os i 10 dage og vi nyder vores nye liv med hende. Hun er (7-9-13) en utrolig nem lille dame indtil videre – vi håber det fortsætter sådan 😉 

Jeg er så småt i gang med at skrive min fødselsberetning ned, jeg synes det er rart at have det hele på skrift så man altid kan se tilbage og have alle detaljerne med. Mon ikke jeg smider det på bloggen på et tidspunkt – hvis nogen da skulle have lyst til at læse det. Nu vil jeg amme lille Karla og så skal vi alle tre ud og gå en lang tur med barnevognen i det gode vejr. I må have en dejlig 2. påskedag <3

16 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING JEG GLÆDER MIG TIL AT KUNNE NÅR JEG IKKE LÆNGERE ER GRAVID