OPSKRIFT / APPELSINMOUSSE MED KNAS

EBAY TIP #36 / TASSEL ØRERINGE

1

2

3Jeg vil lige dele et lille ebay tip med jer – jeg har nemlig lige fået disse fine tassel øreringe hjem. Jeg synes de er så fine og er helt vild med farven. Det bliver jo også kun bedre af at de kun har kostet ca. 5 kroner. I kan finde dem lige HER – hvor de også fås i mange andre farver. Jeg har selv lige klikket de gule hjem – dem glæder jeg mig til at modtage.

Læs også: Ebay tip #18 / Øreringe

2 kommentarer

 • Ih jeg ELSKER dine ebaytips 😀 Du formår virkelig altså at finde de gode ting derinde, og dem der skal jeg have 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Tak – er glad for det kan bruges 😃
   Fedt 😃👌🏼

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPSKRIFT / APPELSINMOUSSE MED KNAS