1 UGE TIL TERMIN

ANSIGTSSCRUB FRA ECOOKING

dsc_0008Produktet er modtaget som gave
Indlægget indeholder reklamelinks – reklamelinks er markeret med *

dsc_0011Kender I Ecooking? Det er et dansk mærke som laver hudplejeprodukter til priser alle kan være med på. Deres produkter er lavet af naturlige og økologiske ingredienser som er med til at genskabe hudens naturlige glød og så er de helt uden farvestoffer og parabener + produkterne er 100% veganske. Det lyder jo ganske lovende – især når man er gravid.  

Jeg har testet Ecookings ansigtsscrub* og jeg er vild med den. Det er en mild og exfolierende scrub som fjerner døde hudceller. Den har en fugtgivende virkning og kan bruges af alle hudtyper – også de sensitive, da den er fri for parabener og parfume. Scrubben indeholder blandt andet sheabutter, mandel- og solsikkeolie og mandelkerner som exfoliere og efterlader huden blød. Den indeholder 100 ml. og koster 189 kroner.
Scrubben skal fordeles på fugtig hud i ansigtet og masseres godt ind med fingrene – og ansigtet skylles derefter med vand. For at opnå det bedste resultat anbefales det at anvende ansigtsscrubben 2-3 gange om ugen. Jeg synes den er rigtig lækker at anvende. Den er nem at fordele og kornene er ikke for hårde mod ansigtet og det bedste af alt så efterlader den virkelig huden silkeblød. 

Læs også: Parfumefri ansigtspleje
Læs også: Olie til en voksende mave

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 UGE TIL TERMIN