EN GRAVID OG AMMEVENLIG BLUSE

1 UGE TIL TERMIN

lyseroedJeg er nu i slutspurten af min graviditet og kan føde når som helst med kun 1 uge til termin i dag, det er ret syret. Jeg har lavet en lille liste nedenunder med ting jeg ikke kommer til at savne og ting jeg kommer til at savne her fra 3. og sidste trimester. Jeg er spændt på hvornår hun vil ud – jeg selv tipper på i morgen (ønsketænkning), men jeg ender sikkert med at gå over tid, haha. Jeg er ved at være godt utålmodig. Ovenover er et billede fra den dag jeg fik besked fra fertilitetsklinikken om at blodprøven var positiv – og så hvordan maven ser ud idag i uge 39+0. Det er helt vildt hvad kvindekroppen kan!

Jeg kommer ikke til at savne: 

1. At skulle op og tisse mindst 5-7 gange hver nat, jøsses det er belastende.
2. Smerter i hænderne pga. væske. Mine fingre gør så ondt når jeg bøjer dem og jeg kan ikke bruge ringe. Mine fødder er også hævet op, så det er lidt svært at være i mine sko pt.
3. Plukveer. Jeg har døjet med plukveer siden december – og jo længere ind i graviditeten jeg kommer jo mere smertefulde bliver de.
4. En babynumse mast helt op i ribbenene. Lillefisen har en tendens til at mase sin lille numse helt op i min højre side, hvilket gør ret ondt.
5. At det er umuligt at vende sig i sengen. Jeg plejer normalt at sove på maven, men det kan jeg sjovt nok ikke gøre mens jeg er gravid, så jeg bliver nødt til at ligge på siden. Glæder mig til at kunne sove på maven igen. 

Til gengæld kommer jeg til at savne:

1. Min store og tykke mave. Selvom den ofte er i vejen, så elsker jeg min store mave.
2. At kunne spise lige hvad jeg har lyst til uden at få dårlig samvittighed, høhø. Det går nok ikke at indtage samme mængder af chokolade, pomfritter og hvidt brød når jeg har født – ikke hvis jeg gerne vil tabe mig i hvert fald.
3. At kunne ligge på sofaen hele dagen og se Netflix – også uden at få dårlig samvittighed. Jeg kan ikke rigtig holde til at gå/motionere her i sidste fase af graviditeten, så jeg tilbringer en hel del tid på sofaen.
4. At kunne gå i stramt tøj uden at tænke over om man ser tyk ud på den dårlige delle agtige måde.
5. Alt det liv der er i maven. Jeg kommer til at savne alle de bevægelser hun laver derinde meget. Jeg elsker når jeg kan mærke hun bevæger sig derinde – og det gør hun faktisk næsten hele tiden. Især når man prikker lidt til hende og når man hører musik eller synger. 

Læs også: Gravid A-Z

6 kommentarer

 • Haha årh ja jeg sover også på maven, og har også altid savnet det under mine graviditeter hahaha. Ja faktisk så er jeg bare enig i alle dine 5 punkter med det du ikke kommer til at savne.
  Og ja, det med liv i maven er virkelig bare noget af det hyggeligste <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Haha det bliver skønt at sove på maven igen 😀

   Ja, den bedste følelse <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det bliver så spændende 🙂 Forstår godt at du glæder dig til ikke at skulle op så mamge gange, have plukveer mm.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leah Rundblad

  Jeg er enig i det hele! 🙂
  Jeg har også ofte en babynumse helt oppe i højre side.

  Håber hun kommer i morgen eller snarest derefter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN GRAVID OG AMMEVENLIG BLUSE