BARNLØS OG ULYKKELIG VS. GRAVID OG LYKKELIG

6 TING JEG ER STOLT AF

Med fare for at lyde som en selvoptaget type, så har jeg i indlægget her fundet frem til 6 ting som jeg er stolt af i forhold til mig selv. Lad os ligge janteloven lidt på hylden og smid meget gerne en kommentar til indlægget med hvilke ting I er stolte af hos jer selv – det kunne være sjovt at læse.

Læs også: Du ved du er fra Westjylland når…

stolt

1Et gennemført halvmarathon. Jeg begyndte at for alvor at løbe i 2016. Jeg løb mange gange om ugen og blev mere og mere bidt af det jo længere jeg efterhånden kunne løbe. Første sejr; 5 km, næste sejr 8 km, så 10 km, 12 km – og da jeg gennemførte mine første 15 km uden pause så var det tid til at sætte næste mål; at løbe et halvmarathon. Sammen med en klasseveninde løb vi en alt for varm sommerdag i juli 2016 21,2 km og gennemførte i tiden 2 timer og 11 minutter. Dén løbetur er noget jeg er vanvittig stolt af. Mig der startede ud med ikke at kunne løbe 2 km uden pauser. Jeg glæder mig til at starte løbetræningen op igen efter fødslen, men dog med lidt mindre målsætninger denne gang, hvor det helt sikkert bliver en kæmpe sejr den dag jeg kæmper mig op på 5 km igen.

2. Mit vægttab. I forbindelse med alt mit løb fulgte også et vægttab. Motivationen var en rejse med hele svigerfamilien til det græske og jeg gad ikke føle mig skidt tilpas i mit badetøj – så jeg startede projekt vægttab. Jeg tabte 8 kg/60 centimeter. I kan læse mere om vægttabet HER. Jeg var virkelig standhaftig og jeg er stolt af at jeg kunne gøre det – både mht. kost og motion. Efter fødslen starter endnu et vægttab – eller i hvert fald en opstramning af kroppen ;–)

3. Mit rygestop. Bedste beslutning da jeg for alvor valgte at kvitte smøgerne i april 2014, hvilket betyder at jeg har været “ikke-ryger” i nu snart 4 år. Jeg kan ikke forstå at jeg har været ryger med et forbrug på 20 smøger om dagen, føj. Jeg kan slet ikke udstå lugten af røg den dag idag og kommer aldrig til at ryge igen #antiryger 

4. Fertilitetsbehandling. Jeg er stolt af at jeg (og Birk) klarede fertilitetsbehandlingen på godt og ondt i løbet af det år vi var i behandling. Jeg er pisse stolt over at jeg kom igennem alle sprøjterne og medicinen. Stolt over at klare 3 ægudtagninger, stolt over at kæmpe så meget for at blive nogens mor, stolt over vores evne til at komme ovenpå og kæmpe videre efter nederlag på nederlag. Vi har været et stærkt team og jeg er stolt over at vi kom igennem det. I kan læse om alle vores tanker og oplevelser i fertilitetslivet HER.

5. Sundhedsmagasinet på DR1. I forbindelse med fertilitetsbehandling er jeg stolt over at Birk og jeg var med til at sætte fokus på barnløshed ved at stille op i DR1’s Sundhedsmagasinet. Stolt over at være med til at bryde det tabu det er for mange at være i behandling. Jeg er glad for udseendelsen og synes det blev et virkelig godt program. I kan læse mere om vores tanker herom HER.

6. Min kreativitet. Jeg elsker at være kreativ og jeg synes selv jeg er god til at være det. Jeg har en professionsbachelor i tekstildesign, håndværk og formidling og uddannelsen har været med til at forstærke min kreativitet – særligt indenfor broderi. Jeg elsker at brodere – ikke på den traditionelle måde, men helst på papir. Jeg synes det er så sjovt og man kan lave mange fine ting. Derudover er jeg glad for min evne til at kunne bruge min kreativitet i hjemmet – her tænker jeg blandt andet på mit grafiske arbejde i Photoshop. De fleste af vores plakater herhjemme har jeg selv lavet og så er jeg også i gang med at lave mine egne milepælskort til baby og er godt i gang med min egen udgave af barnets bog. Elsker at kunne gøre det hele lidt mere personligt. 

Læs også: 10 guilty pleasures #2

…og for at det ikke skal blive for meget pral, så opvejer jeg dette indlæg med et “ting jeg er dårlig til” indlæg som jeg er godt i gang med at skrive.

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BARNLØS OG ULYKKELIG VS. GRAVID OG LYKKELIG