"BABYSHOWER"

SIDEN SIDST HAR JEG…

1Det er ikke gået så godt med at få blogget den seneste uges tid – en blanding af manglende inspiration, tidsmangel og lidt slentrende helbred. Jeg gad godt jeg bare kunne smide det ene indlæg ud efter det andet hver dag, men jeg har det også sådan at jeg ikke gider lave halvhjertede og dårlige indlæg bare for at udgive noget – så hellere en lille pause og vente til man igen har noget på hjerte. 

Siden sidst har jeg været ret stresset over at der lige pludselig ikke er længe til termin. Der er små 6 uger tilbage – helt præcis 41 dage tilbage idag, det er for vildt! Derfor har vi ordnet en masse praktiske ting i løbet af den sidste uges tid. Vi har blandt andet endelig købt et hængende puslebord – og Birk har fået det hængt op. Jeg har lavet en masse plakater til væggen hvor puslebordet hænger, så nu er det helt klart til at blive indtaget af vores lille pige. Vi er desuden næsten ret sikre på hvad hun skal hedde nu, men intet er fast besluttet før vi ser hvad hun er for en – og nej, jeg siger ikke hvad navnet er 😀 #trælstype

Jeg har også i løbet af ugen fået pakket hospitalstasken, ja, det er måske i rigeligt god tid, men jeg har sådan en fornemmelse af at jeg føder før tid, så jeg vil hellere have styr på tasken nu end at skulle stresse over det midt i veer. I weekenden kom barnevognene i hus og jeg har nu fået vasket alt dertil samt dyner og sengetøj. I løbet af ugen kommer min papfar forbi med vores autostol og vugge som står ude hos dem. Så, NU er der ved at være styr på det hele! Det vi pt. mangler er at få malet soveværelset, Birk skal have lavet en sengegavl og så mangler jeg at hente de sidste gratis babypakker og så tror jeg også vi er ved at være der!

Den sidste uge er også blevet brugt på afslapning og hygge med dejlige mennesker. Jeg har blandt andet været et smut forbi en veninde, været på kærestetur med Birk og haft besøg af min søster. Torsdag-fredag tog Birk og jeg på et lille hotelophold i Aalborg for at nyde den sidste alene-tid inden lillefisen ankommer. Det var så rart og afslappende. Vi fik badet en masse i hotellets pool – helt fantastisk at føle sig vægtløs når man nu har taget +11 kg på 😀 Torsdag aften var vi ude og spise på Bistro V (mega lækkert!!) og ellers stod den bare på ren afslapning.

Lørdag fik jeg besøg af min søster som overnattede til igår. Den stod på shopping, sushi, afslapning og masser af snolder. Rart med lidt søstertid – man ved jo ikke hvornår jeg får tid til den slags igen hæhæ. Med hensyn til det “slentrende helbred” har jeg haft et par trælse dage/nætter i løbet af ugen med plukveer og dertilhørende smerter. Jeg har været lidt nervøs for at gå i fødsel haha… heldigvis er hun stadig i maven og hun bevæger sig hele tiden – faktisk så meget at det ligner at der er en alien gemt i maven på mig. Elsker når hun bevæger sig og man kan mærke hende – det giver en kæmpe tryghed.

Det var lidt om min uge og hvad der er sket siden sidst samt hvorfor bloggen har stået helt stille. Jeg håber at I har haft en dejlig uge!

10 kommentarer

 • Jeg kender godt det med manglende inspiration.. 🙁
  Men det lyder som en dejlig uge du har haft og det er så spændende, at der ikke er længe tilbage, før jeres lille pige er ude hos jer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg så godt, at du var i Aalborg på éen af mine favoritter – så hyggeligt 🙂
  Fedt, at alt er klar – det er en god tryghed, tror jeg! Mine veninder har gjort det samme – det er skønt at være forberedt 🙂
  Jeg glæder mig til at se Jeres vidunder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Det var rigtig hyggeligt 🙂

   Ja, lige præcis, er mere rolig når der er styr på alt 🙂

   Jeg glæder mig til at vise hende frem <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejlige billeder 😀 Er spændt på navnet.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • dejligt, at der er styr på det meste… så du rigtig kan nyde det – og ikke mindst slappe af 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Ja jeg forsøger i hvert fald at slappe af så meget jeg kan 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh har du været i Aalborg? 😀 Norden paris jo 😉
  Og jeg forstår godt du “allerede” har pakket hospitaltasken – med Mikas var min også klar omkring 6 uger før termin. Og jeg fødte ham 38+6 – det kan ske at de vælger at komme tidligere end forventet 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Jaaaa, total nordens Paris 😛 Aalborg er virkelig hyggelig.

   Ja, det var nemlig det jeg tænkte – nu er jeg i hvert fald klar når det sker 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"BABYSHOWER"