EN RØD RULLEKRAVE

10 TING DER GØR MIG GLAD #5

6-3Selvom kalenderen siger januar og det er møghamrende koldt udenfor, så er der altså mange ting der gør mig i godt humør. Nedenunder kan I læse 10 ting der gør mig glad lige for tiden: 

1. Vi har endelig fået købt os en Chromecast, forstår ikke hvordan vi har kunne leve uden, haha. Det er SÅ rart at slippe for at koble computeren og PlayStationen til tv’et når der skal ses fjernsyn. 

2. Fastelavnsboller! Endelig er de tilbage – og det kan godt gå hen og blive halvfarligt når man craver fastelavnsboller. De skal naturligvis være med flødeskum, creme og marmelade indeni og så med glasur på toppen. Ja tak!

3. Januarudsalg! Vi har lige sparet 1400 kroner på puslebord + puslepude. Og så har jeg købt en masse tøj fra H&M og kom kun af med 300,- fordi der oveni deres udsalg var 30% yderligere at spare. Så glæder jeg mig bare til at jeg kan passe tøjet – det er er nemlig ikke gravidvenligt ;–)

4. At tænke på der kun er 55 dage til termin – det er altså helt vildt som tiden er fløjet afsted. Nu er der ikke længe til vi endelig skal møde vores lillefis <3

5. Når man har lavet en lang to-do liste for dagen og man kan sætte flueben efterhånden som man klarer opgaverne. Ja, jeg er altså typen der skriver lister til alt. 

6. Vinterens smukke solnedgange over fjorden. Jeg elsker det og kunne bruge timevis på at sidde og kigge på det og samtidig lytte til vandets skvulpen.  

7. At læse en god bog. Jeg har næsten lige færdiggjort “Forbandede yngel” efter anbefaling fra min svigermor. Nu skal jeg i gang med “Båven om Gud” af Hella Joof som jeg fik i julegave. Den glæder jeg mig til at læse! 

8. Når Birk synger til maven… Der er med garanti altid respons fra lillefisen når han gør det. Om det er fordi hun kan lide det eller ej, ja, det vides ikke ;–) 

9. At putte sig i dyner og puder der har hængt ude og luftet i frostvejr hele dagen – og så selvfølgelig med nyvasket sengetøj på. 

10. X-Factor hver fredag aften. Jeg elsker at se det og synes det er en hyggelig “fredags-tradition”

Læs også: 10 ting der gør mig glad #1

8 kommentarer

 • Elsker også at have fået 6 bøger i julegave og bare have et lager at gå i kast med 😀
  Og uhm, fastelavsboller! Det er heller ikke dumt.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yes til fastelavnsboller og lister… også helt i top hos mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • En chromecast er vitterlig uundværlig herhjemme!! haha, så der er jeg helt med dig – det er jeg sådan set ved alle punkter. Det er så dejligt, at læse sådan indlæg. Især fordi jeg har så svært ved at se de smukke ting i øjeblikket – synes her er så mørkt og trist for tiden!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Ja sådan en er fandme smart 😀

   Øv du har det sådan – heller ikke nemt med det grå og triste vejr 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker dit punkt nr 8 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN RØD RULLEKRAVE