EN GRØN KJOLE OG GULD ØRERINGE

LÆKKERIER TIL HÅRET

1
2Produkterne er modtaget som gave
Indlægget indeholder reklamelinks – reklamelinks er markeret med *

Jeg elsker Maria Nila* – deres produkter lever altid op til mine forventninger og jeg har efterhånden prøvet en del forskellige produkter fra det svenske mærke. Maria Nila laver miljøvenlige produkter som er 100% veganske og så er uden parabener. Jeg har det sidste stykke tid testet en cream heat spray og en hårkur til farvet hår fra mærket.

Læs også: Maria Nila
Læs også: Maria Nila – Salty Cream

3Cream heat spray
Jeg havde aldrig prøvet heat spray i creme form før, men kun i helt flydende spray – giver det mening? Denne heat spray er som sagt en cremespray den blandt andet indeholder solsikkeekstrakt og proteiner. Den har et let hold, som beskytter håret imod varmen fra føntørrer, glattejern mm. Derudover er cremen både plejende og genopbyggende på håret og efterlader håret sundt, glansfuldt og velplejet. Sprayen beskytter desuden også håret – og hårfarven mod solens UV-stråler.
Det er sjældent jeg bruger føntørrer, glattejern og krøllejern, men når jeg gør, er det vigtigt for mig at beskytte håret så meget som muligt – især fordi mine spidser er farvet lyse og dermed mere porøse. Cream heat sprayen fordeles i nyvasket og fugtigt hår inden det føntørres og derefter styles med enten glatte- eller krøllejern. Jeg synes den fungere rigtig fint i mit hår og jeg føler ikke at håret bliver “brændt af” på samme måde som hvis man ikke bruger heat spray. Cremen har en lækker konsistens som er nem at fordele i håret uden den fedter – derudover dufter den skønt – næsten lidt tyggegummi agtigt. Produktet indeholder 150 ml., koster 141,75 kroner og så kan det købes HER*.

4Luminous Colour Masque
Jeg er storforbruger af hårkur og bruger det ca. 2 gange om ugen – det er noget jeg slet ikke kan undvære. På det sidste har jeg brugt denne farvebevarende hårkur til mit hår. Hårkuren der indeholder granatæble ekstrakt, plejer, blødgør, beskytter og styrker håret samtidig med den holder hårfarven ved lige og beskytter mod solens UV-stråler.
Jeg bruger en passende mængde af kuren når jeg er i bad og lader den sidde i 5-10 minutter inden jeg skyller den ud. Jeg afslutter altid med balsam efter brug af hårkur – det er med til at forsegle hårstråene. Mit hår efterlades silkeblødt og så dufter kuren virkelig godt. Der er ikke noget bedre end nyvasket og velduftende hår.
Produktet indeholder 250 ml., koster 219 kroner og kan købes HER*.

Læs også: Min hårplejerutine

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN GRØN KJOLE OG GULD ØRERINGE