BRODEREDE JULEKORT 2017

EN GRØN KJOLE OG GULD ØRERINGE

1

2

3

4

5Sådan så jeg ud i lørdags hvor den stod på den årlige julefrokost med slænget – som er venner + påhæng fra Birks gymnasietid. Vi var 12 personer ud af 17, så næsten alle var med. Det var som altid en super hyggelig julefrokost og maden var virkelig god i år. Vi plejer at få det klassiske julefrokost bord, men i år stod den udelukkende på andesteg med brune og hvide kartofler, rødkål, brun sovs og waldorf salat – det var så lækkert.

Læs også: Et outfit med en tyk mave

Kjolen og øreringene jeg havde på er fra H&M – grøn og guld, så bliver det næsten ikke mere julet. Aftenen sluttede omkring 01.30 og vi var hjemme i seng en time senere, så min tykke krop var så træt! Har I været til nogle julefrokoster endnu?

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BRODEREDE JULEKORT 2017