KØNSSCANNING / VI SKAL HAVE EN...

PARFUMEFRI ANSIGTSPLEJE

Jeg er dårlig til at få renset min hud – særligt her under graviditeten. Mine hudplejeprodukter indeholder nemlig parfume og det er jeg ikke særlig glad for at putte i hovedet under disse omstændigheder. Heldigvis findes der hudplejeprodukter uden parfume – blandt andet disse fra Urtekram.

1Fælles for disse produkter er at de er fri for parabener, silikone og parfume. De indeholder kun økologiske ingredienser og så er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark og Svanen. Produkterne har i øvrigt nogle gode priser som alle kan være med på.  (Produkterne er modtaget til test af billigvoks.dk).

Indlægget indeholder reklamelinks – reklamelinks er markeret med *  

2Jeg har prøvet renselotionen; “No Perfume Cleansing Lotion”. Den inderholder 245 ml og har en pris på 66,75 kroner. I kan finde produktet HER*. Renselotionen indeholder blandt andet aloe vera og olier fra jojoba og mandler hvilket gør at den efterlader huden ren, blød og fugtet. Jeg påfører lotionen på en vatrondel og massere den ind i huden i ansigtet og på halsen. Den er nem at arbejde med og der skal ikke meget produkt til at rense hele ansigtet + halsen. Lotionen skylles af med vand og så er du klar til næste skridt – nemlig skin tonic. 

No Perfume Skin Tonic fra Urtekram indeholder 245 ml og kan købes HER* til en pris på 66,75 kr. Skin tonicen indeholder blandt andet birkesukker og aloe vera hvilket tilfører huden fugt og har en blødgørende effekt. Jeg påføre væsken på en vatrondel og påføre den derefter i ansigt og på hals. Den gør det en skin tonic skal – strammer let huden op og efterlader huden blød. Jeg er vild med denne skin tonic. Næste skridt er nu; dagcreme!

3“No Perfume Day Cream” indeholder 50 ml, koster 66,75 og den kan købes HER*. Jeg påføre dagcremen i ansigt og hals, efter jeg har renset med renselotion og skin tonic. Dagcremen indeholder olier fra jojoba, mandler og abrikos samt aloe vera og shea butter, hvilket er med til at fugte og blødgøre huden. Den er drøj i brug og den nem at fordele. Det eneste minus ved cremen er at jeg synes den er længe om at trænge ind i huden, men når den er trængt ind efterlader den huden blød og lækker.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KØNSSCANNING / VI SKAL HAVE EN...