LIVRETTER / FRISKE FORÅRSRULLER

SMUKKE SKIVE #1

Da jeg boede i Silkeborg tog jeg ofte billeder af den smukke natur når jeg var ude og gå – og det blev til 16 blogindlæg under kategorien “Smukke Silkeborg”. Nu bor jeg i Skive og har tænkt mig at videreføre idéen – nu som “Smukke Skive” – her er nemlig også vanvittig smukt. Men mon ikke der i ny og næ kommer indlæg om Silkeborg. Jeg har nemlig en veninde i byen som er lige så glad for at tage billeder og for at gå ture, som jeg er. Så jeg tænker da også den kommer til at stå på gåture i naturen med kameraet i hånden når jeg skal besøge hende.

I dag er der lidt billeder fra morgenens gåtur ved fjorden. Jeg er helt forelsket i det her skønne forårsvejr og så er jeg vild med at bo 2 km fra vandet. Kommer til at tilbringe mange timer her. I må have en skøn forårsdag :–)

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIVRETTER / FRISKE FORÅRSRULLER