NÅR TREDJE GANG (HELLER) IKKE ER LYKKENS GANG

NYT HJEM / ENTRÉ

Endelig kan jeg vise lidt billeder fra vores nye hjem –  vi flyttede ind i slutningen af februar og har gang i projekter hver dag for at komme på plads. Entré, køkken og badeværelse er nu færdige og vi mangler nu “kun” “tv-stue”, spisestue og haven! Det er småting vi mangler i vores “tv-stue” – nemlig bare motiver til alle vores rammer som vi fik hængt op i weekenden.

Spisestuen derimod mangler en hel del. Birk er i gang med at lave en gigantisk reol som skal fylde hele endevæggen – et lidt større projekt. Derudover skal vi have lavet en lille kontorplads og så skal vi lave et plankebord med tilhørende bænk. Så der er stadig meget at se til. Her er i første omgang er der billeder af ét færdigt rum, nemlig vores entré!

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR TREDJE GANG (HELLER) IKKE ER LYKKENS GANG