OUTFIT #220

ET KNUST HJERTE…

Jeg ved ikke hvor jeg starte eller hvad jeg skal skrive, men jeg har bare brug for at komme ud med nogle tanker fremfor at have dem kørende på højtryk i hovedet.. Mit hjerte er knust i 1000 stykker og mens jeg sidder og skriver dette indlæg løber tårerne ned af mine kinder. Jeg er ked af det, frustreret, vred, skuffet – der kan ikke sættes ord på hvad jeg føler.

Som de fleste af jeg ved er Birk og jeg i fertilitetsbehandling OG DET STINKER!!! Vi har været i dette helvede siden september 2016 og står nu med to negative forsøg. Jeg blev nemlig heller ikke gravid denne gang :–( Jeg fik tilbagelagt et fryseæg d. 23. januar og fik så taget blodprøve i går for at få resultatet som sagt blev negativt. En virkelig hård besked at modtage når man har det største håb og ønske om at det skal lykkes. Jeg synes det er så uretfærdigt og kan slet ikke forstå hvorfor det ikke bare lykkes for os!

Det gør ondt helt ind i hjertet, men jeg prøver at være positiv og tænke fremad selvom det er svært. En lille besked som “hvordan går det” betyder alverden lige nu. Det er guld værd og er støttende.  Det er så hårdt når folk ikke forstår sorgen og ikke kan sætte sig ind i det eller bare ikke kan spørge ind til en. Jeg ved godt at hele verden ikke drejer sig om mig og det her, men det er bare den slags støtte jeg har brug for lige nu. Årh det havde jeg altså lige brug for at komme ud med…

3. gang er lykkens gang – det skal det bare være! Vi har heldigvis et par æg i fryseren, så nu er det bare at vente på næste forsøg kan gå i gang. Tak, fordi du læste med.

24 kommentarer

 • Åhh Stine…
  Hvor gør det mig ondt… Jeg ønsker så meget for jer, at det snart kan lykkes…
  Kæmpe kram!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh sødeste skønneste Stine!! Det gør så ondt at læse det her – sad med tåre i øjnene, og kan slet ikke forestille mig, hvor hårdt og smertefuldt det må være. Jeg har så mega stor respekt for din stædighed til ikke at give op, din evne til at dele det på trods af smerten og det at du gør det her for at sætte ord på et tabu. Jeg er virkelig beæret over at få indsigt og lov til at forstå alt dette lidt bedre! Tak <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Krammer fra mig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det gør mig ondt at høre at det heller ikke blev til noget denne gang, men tro på det Stine, det SKAL nok komme, har selv min mor’s veninde som lige har gået igennem dette helvede som du er igang med,og efter flere negative, så blev den positiv og i dag sidder hun med den sødeste lille pige i armene. Jeg tror på DU eller I nok skal blive gravid og få den mest perfekte og lækreste baby. Jeg tror på jer, og det gør vi alle sammen! Kan godt forstå din frustation omkring det, jeg er så ked af det, på jeres vegne. ØV søde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Sødeste Stine, det er jeg rigtig ked af at høre 🙁 Håber at tredje gang er lykkes gang <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Av og øv, jeg sender tusinde krydsede fingre og håber I passer godt på hinanden i den svære ventetid (:

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Faldt lige over dette indlæg og hvor jeg dog kender følelsen. Var selv turen igennem for 2,5 år siden med to mislykkede ivf forsøg.

  Det rammer så hårdt hver gang med får at vide, at det ikke lykkedes.

  Håber virkelig 3. Gang er lykkens gang for jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Det gør mig ondt at høre og jeg kan godt sætte mig ind i jeres situation og den smerte du sidder med.
  Er der på nogen måde et eller andet alternativt I kan gøre for at 3.gang lykkes?
  Jeg tænker spise noget bestemt, drikke bestemt, gå i infrarød sauna, noget som hjælper jeres kroppe og hormoner.
  Nogle gange skal der lidt alternative indsatser til også.
  Så prøv at samle kræfter og google jer frem.
  Det er værd at prøve, I taber jo intet, der er kun alt at vinde!
  Held og lykke og god bedring følelsesmæssigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er ret uretfærdigt at I skal igennem det her.. Men det er virkelig bare med, at holde hovedet og se fremad. Selvom det virkelig er svært!♥
  Held og lykke søde Stine – denne gang MÅ det lykkedes!♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søde søde Stine – Hvor gør det ondt at læse dit indlæg..
  Jeg har håbet og krydset fingre for jer.
  Jeg kan slet ikke sætte mig ind i hvor hårdt det må være for jeg – jeg sender en masse kram og kærlighed i jeres retning. <3

  Jeg synes du er så sej at dele det hele med os og jeg håber virkelig for jer at 3. gang er lykkens gang.

  / Liselotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Sender kram 🙁 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT #220