LUDWIG I SNEEN

SERIEANBEFALING / STRANGER THINGS

Okay, jeg er muligvis rimelig meget bagud når det gælder denne serie, men nu har jeg endelig fået den set. Jeg taler om Netflix serien “Stranger Things” som klart er et kig værd.

Serien handler kort fortalt om den unge dreng Will Byers forsvinden. Hans venner og familie sætter kampen ind for at finde ham og der sker en masse mystiske ting! Mere vil jeg egentlig ikke sige om serien – vil ikke afsløre noget ;–)

Serien foregår i 80’erne og hele universet er virkelig fantastisk. Der er masser af mystik og man bliver hurtigt grebet af stemningen. Derudover spiller børnene og generelt alle skuespillerne fabelagtigt. Jeg er fan og venter spændt på 2. sæson.

Har I set Stranger Things??

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LUDWIG I SNEEN