JEG HAR EN HEMMELIGHED...

SMUKKE SILKEBORG #15

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Først og fremmest TUSIND TAK for alle jeres søde kommentarer igår til dette indlæg. Jeg må indrømme at jeg ikke kunne holde tårerne tilbage da jeg læste dem, jeg blev rigtig glad for jeres søde ord – tak for det! <3

I dag har jeg haft min allersidste vejledning til BA og så har jeg været ude og gå en rigtig lang tur i skoven sammen med min søde veninde. Jeg havde taget kameraet med og fik skudt lidt billeder af det smukke efterår. Farverne er jo vanvittig smukke og det er med at nyde det inden alle bladende falder af træerne. I må have en dejlig aften!

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG HAR EN HEMMELIGHED...