DREAMING ABOUT PARADISE

LÆKRE SALATER FRA SUNSET BOULEVARD

1

2

3

Ser det her ikke bare lækkert ud?! Det synes jeg i hvert fald, og smagen er bestemt heller ikke til at klage over. Jeg elsker Sunset Boulevard – deres mad er lækkert og sælges til fornuftige priser. De har et rigtig fint udvalg af mad og jeg plejer gerne at bestille deres Hereford Chipotle burger med fritter når jeg er der. Har I smagt den? Den er virkelig lækker og deres fritter er bare SÅ gode. Men, som I kan se er det ikke kun burgere og sandwichs, Sunset Boulevard har på menuen. Man kan faktisk også finde lækre salater online. Det er i øvrigt super smart (og nemt) at man kan bestille maden online, så den står klar når man ankommer.

Jeg synes virkelig det er lækkert at der er mulighed for at vælge et sundere alternativ på Sunset – det er jo ikke altid man nødvendigvis har lyst til en kæmpe burger og dertilhørende pomfritter. Salater behøver bestemt ikke være kedelige og hos Sunset har de nogle rigtig lækre salater. Jeg har for nyligt smagt på deres Marrokanske salat (somI ser på billederne) – den er super god! Den marrokanske salat indeholder krydret couscoussalat med frisk mynte, spidskommen + en edamamebønne/persille salat. Hertil får man en lækker cremet chilihumus, salatmix og honningristede solsikkekerner og deres helt egen olieeddikedressing. Jeg er vild med humus og denne med chili giver lige salaten et ekstra pift, mums. Udover de marrokanske salater kan man også få lækre tun salater.

Hvad plejer I at bestille når I er på Sunset Boulevard og spise? Og har I mon smagt på deres lækre salater – jeg anbefaler dem i hvert fald gerne. Det er lækkert, sundt og billigt – what’s not to like?? Nu vil jeg knokle videre med BA opgaven – den laver jo ikke sig selv (desværre). God aften til jer!

download

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DREAMING ABOUT PARADISE