SMUKKE SILKEBORG #12

15 TING JEG ELSKER VED EFTERÅRET

dsc_0022

1. DUFTEN! Den duft der er i luften når vejret skifter fra varme til kulde. Helt ren og frisk. Bedste duft nogensinde!

2. Laaaange gåture i skoven. Enten alene eller i selskab med muffi, en veninde, en søster, en mor eller en kæreste. Det er så fint i skoven om efteråret og man kan tage en masse rare billeder.

3. Stearinlys. Jeg er storforbruger – har vidst taget skade hjemmefra og nu er det endelig tilladt at have dem tændt hele tiden ;–) Det er også bare mere hyggeligt når det er mørkt og koldt udenfor.

4. Kreahygge og podcasts. Jeg elsker at sidde og tegne/male, brodere, lave DIY’s imens eg lytter til Mads & Monopolet. Der findes næsten ikke noget bedre ;–)

5. Fødselsdag. Jeg har fødselsdag sidst i oktober og hvem elsker ikke at have fødselsdag?

6. Naturen. Det er så smukt når bladende på træerne skifter farve til brune, orange, rødlige nuancer. Når bladende så falder af og dækker jorden er også bare så fint.

7. Sommerhus. Jeg elsker at være i sommerhus og synes helt klart det er mest hyggeligt om efteråret. Regn udenfor, gang i brændeoven og brætspil. Ren hygge!

8. Netflix. Endelig kan man med god samvittighed, bruge en hel dag i sengen med Netflix.

9. Løbeture. Jeg hader at løbe når der er 25 grader, så efteråret er bedre for mig. Allerbedst bliver det dog når der kommer frostgrader – jeg ELSKER at løbe i frostvejr, det er simpelthen så skønt!

10. Nybagte boller. Amen altså, lune kardemommeboller med tandsmør – mums!

11. Biografture. Det er alt for sjældent jeg kommer i biografen, men når det er efterår så skal jeg altså ind og se film.

12. Kaffe. Kaffe smager bare bedst når vejret er lidt køligere. Kaffedates er også super hyggelige når det er efterår!

13. Suppe! Jeg elsker suppe, og det er er simpelthen så lækkert med suppe på en kold dag. Jeg skal helt sikkert i gang med at lave forskellige supper her i efteråret.

14. Tøj. Endelig er det tid til lag-på-lag, striktrøjer og rullerkraver. Jeg er fan.

15. Familieweekend. Hvert år er jeg på familieweekend med min papfamilie. Vi er omkring 40 personer og det er altid vildt hyggeligt! Dette år skal vi til Thyborøn.

Det var lige en liste med ting jeg elsker ved efteråret. Det er min favorittid på året. Hvad med jer, elsker I også efteråret?

20 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMUKKE SILKEBORG #12