DIY / BOGSTAVMAGNETER + EBAY TIP #31

OUTFIT #213

2

3

4

5

Top Ebay // Shorts H&M // Sandaler Birkenstock // Solbriller PO by Profiloptik // Hårbånd Ebay

Outfit fra en solskinsdag i sidste uge, hvor jeg brugte en nederdel som top, go eller no-go? Selvom vejret var skønt, så må jeg indrømme at jeg er fan af de lidt lavere temperature nu. Jeg elsker efterår – især når det begynder at bliver koldere i luften. Duften af efterår er fantastisk.

Jeg har bandet lidt af det meget varme sensommervejr – mest fordi det har været dødsygt at sidde indenfor og skrive BA imens. Nu ser jeg frem til koldere luft, så kan BA opgaven bare komme an – jeg ser i hvert fald frem til indendørshygge med opgaveskrivning, broderi, kaffe og stearinlys. Ser I også frem til ægte efterårsvejr?

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY / BOGSTAVMAGNETER + EBAY TIP #31