SØDE SOMMERPIGER

EBAY TIP #30 & OUTFIT #212

2

3

4

5

6

Jeg har fået denne kjole hjem fra Ebay – synes at den er så fin og så er den meget grøn (meget mere i virkeligheden) ;–). Billederne er fra i torsdags hvor den stod på skole – et “for alvor startskud” på bacheloren, som jeg skal tilbringe min tid med indtil december.

Dagen i dag startede meget tidligt ud for at se solopgangen og efterfølgende 11 km gåtur – skøn måde at starte dagen på. Jeg har også lagt ved søen i 3 timer og solet og læst teori til min BA – jeg fortsætter læsningen på altanen med en kop kaffe nu. Hvad laver I i dag?

I kan iøvrigt finde kjolen HER til omkring 47 kroner – den fås i flere farver!

24 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SØDE SOMMERPIGER