SMUKKE SILKEBORG #10

DIY // PERLELÅG PT. 2

DSC_0061

For noget tid siden lavede jeg denne DIY med min niece – og lavede faktisk også disse med Minions motiver – farverne passede bare ikke så godt ind i det andet indlæg, så de bliver først vist nu ;–). Jeg elsker Minions, synes de er søde og hylende morsomme og min niece er enig. Derfor lavede jeg disse til hende.

Man skal blot bruge en rund perleplade, hama perler, strygejern og strygbræt. Perlerne fordeles på perlepladen i det ønskede mønster og der laves et lille hul, så der bliver plads til sugerør. Der stryges på begge sider og de afkøles efterfølgende.

Så har man ellers et par plader til ligge på sine glas som sommeren, så man undgå hvepse og insekter i sin drink. Hvad synes I om dem?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMUKKE SILKEBORG #10