OPSKRIFT / VEGANSKE CHOKOLADEMUFFINS

LIDT NYE SAGER…

2
3
4
6
Jeg har fået lidt nye sager fra Hunkemöller – trusser, strømper og nattøj! De har et vanvittig lækkert tilbud hvor man kan få 7 par trusser for 200 kroner – altså virkelig billigt! Jeg har valgt nogle forskellige modeller i sort – jeg kan bedst lide sort undertøj – jeg synes nemlig at farvet- og hvidt undertøj hurtigt bliver misfarvet og “blegt” når det vaskes. I kan finde det store udvalg af trusser HER.
 .
Udover trusser har jeg også fået mig et lækkert sæt nattøj. Normalt sover jeg i gamle t-shirt, så et fint sæt var tiltrængt ;–) Jeg er helt vild med sættet. Det kan fås i 3 farver – I finder det HER. Det sidste jeg har fået er strømper! Der er ikke noget bedre end nye og bløde strømper. I kan finde strømperne HER.
 .
Jeg elsker at Hunkemöller har så bredt et sortiment og at de ofte har nyheder – de har blandt andet lige fået en ny brand ambassadør, nemlig topmodellen Doutzen Kroes. Det betyder at hun i samarbejde med Hunkemöller har lavet en kollektion som hedder “Doutzen?s Stories”. Kollektionen indeholder forskellige lingerisæt, bodyer, bralette + nederdel, jumpsuit, underkjole og kimono og vil være tilgængeligt fra den 27. oktober 2016. Priserne vil ligge mellem 119,99-349,99 kroner. Jeg glæder mig til at se kollektionen!
 .
(Produkterne er modtaget som gave – holdningerne er mine egne). 

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPSKRIFT / VEGANSKE CHOKOLADEMUFFINS