LUDWIG ♥

OUTFIT #210

2

3

4

5

6

Top Ebay // Shorts H&M // Sandaler Birkenstock // Solbriller London Retro // Ringe Pernille Corydon, byMARIKA og Ebay // Taske ???

Sådan så jeg ud i fredags, hvor vejret var skønt! Det har virkelig været lækkert med et par varme solskinsdage og de er også blev nydt max. Jeg har solet, badet, spist vandmelon osv. Dagen i dag skal tilbringes i Aarhus, hvor den blandt andet står på brunch med B’s farmor og bagefter skal B og jeg på Aros. Min svigermor anbefalede mig et par udstillinger, som hun mente ville være “lige noget for mig” – jeg suger også inspiration til min bachelor opgave, så et besøg på Aros er helt perfekt. Hvad laver I i dag?

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LUDWIG ♥