RÅBJERG MILE

OUTFIT #208

2

3

4

Hårbånd Ebay // Bluse Pieces // Nederdel Ebay // Sko Vans

Outfit fra en gåtur i skoven med B efter skole/arbejde i torsdags. Turen blev noget længere end planlagt, da vi blev ædt op af myg og måtte finde en anden vej hjem. Tror jeg fik omkring 13 myggestik bare på benene :–(

Den sidste uge har jeg haft projekt på skolen – vi har haft besøg af to professionelle fotografer og fik nogle forskellige opgaver som vi løste i grupper – blandt andet CV portrætter, produktbilleder og lookbook/image billeder. Jeg har lært en helt masse, fået en masse tips og har lært mit kamera bedre at kende – skønt! Hvad synes I om mit outfit?

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RÅBJERG MILE