PÅ DEN BÅÅÅÅD DER

REDESIGN / GAMMELT BORD

2

3

4

Jeg faldt over et fint lille bord i genbrugen for 4 måneder siden og da det kun kostede 35 kroner købte jeg det med hjem. Dog var jeg ikke ligefrem begejstret for det mørke og slidte look bordet havde, så jeg fik derfor B til at fixe det #handyman <3. Han har slebet det, så det er blevet meget lysere og derefter givet det olie.

Metalfødderne er også blevet pudset og er nu en fin “guld” farve. Jeg er vild med det nye “design” og synes det er så skægt at give gamle ting nyt liv. Som I kan se, står bordet nu og pynter ved siden af lampen, som også er “redesign” – i kan se udviklingen af den HER! Hvad synes I om vores “nye” bord?

16 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅ DEN BÅÅÅÅD DER