OUTFIT #202

ET BESKYTTENDE ØJE

2

3

Jeg har slet ikke fået vist jer min nye halskæde – købte den i Grækenland i juni. Jeg har en kærlighed for øjne – altså det beskyttende øjne, evil eye, lucky eye – kært barn har mange navne. Jeg har altid været vild med netop dette “symbol” og har efterhånden flere ting med øjet på. Det beskytter mod ulykker, negativitet og bringer lykke og positivitet til sin ejermand.

Derfor blev jeg også nødt til at købe denne halskæde da jeg fandt den i en lille butik i den græske by Sivota. Jeg er vild med kæden og det enkle design den har. Jeg gav kun 10 euro for den og jeg er vildt glad for den. Kan I lide den og har I nogle beskyttende øjne??

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT #202