OUTFIT #201

DUOLAC TIL REJSEN

DSC_0025

DSC_0026

DSC_0033

Det danske sommervejr indbyder ligefrem selv til en sommerferie sydpå. Vejret er virkelig utilregnelig (høhø) – ja vil gå så langt og kalde det for skizofrent. Jeg havde en uges ferie i Sivota i Grækenland i sidste måned og det var virkelig tiltrængt med en uges sol + 35 grader – ikke noget DK kan prale af, men nu ikke mere brok om vejret.

Jeg vil egentlig bare fortælle jer lidt om nogle produkter fra Duolac. Dagen inden jeg skulle afsted til Grækenland, kom postmanden forbi med en pakke til mig. Nogen mente nemlig at jeg manglede noget på min pakkeliste – nemlig produkter mod dårlig mave – en dejlig overraskelse, når man ikke selv havde tænkt på det!

Pakken indholdt 4 forskellige produkter; Derma+ PlusDaglig+ Vitalitet, Normal+ Immunforsvar og sidst, men ikke mindst Rejse+ 2 i 1. Jeg havde 2 i 1 med på ferien – man spiser blot 1-2 tyggetabletter dagligt under rejsen og 1 tyggetablet 1 gang dagligt 2-4 dage inden afrejse. Tabletterne bibeholder mængden af mælkesyrebakterier i tarmsystemet og modvirker dårlig mave, som man jo ofte kan få når man rejser udenlands. Så hvis I skal ud og rejse, så vil jeg anbefale jer Rejse+ 2 i 1 – jeg havde i hvert fald en glad mave under ferien!

(Produkterne er modtaget som gave – holdningerne er mine egne).

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT #201