MAD MAD MAD

SOMMERHUS I HALS

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

Lige en omgang billedspam fra sommerhusdage i Hals med min dejlige familie. B og jeg var på besøg fra mandag til torsdag hos min søster, svoger, 3 niecer og min far. Det har været nogle skønne dage – jeg er vild med nordjylland.

Mandag var vi Frederikshavn og shoppe. Jeg fik købt et par nye bukser, hvilket var tiltrængt (jubel når man nu kan passe str. xxs/xs) og en “læder” kasket. B og jeg stod for aftensmaden den dag og vi lavede en culottesteg, kartofler i ovnen, salat og B’s hjemmelavede rødvinssovs. Tirsdag kom min mor og papfar på besøg i sommerhuset og vi kørte alle til Sæby og spiste lækker fiskebuffet på Franks Restaurant. Om aftenen spillede vi kongespil og så fik min søster og jeg lokket vores mor med på en løbetur.
Onsdag stod den på endnu en løbetur, marked i Hals, solbadning, strandtur og kæmpe is. Om aftenen grillede vi og lavede bål, spillede bezzerwizzer, drak rødvin og hyggede. Torsdagen brugte vi på stranden, spillede minigolf og fik lækker frokost inden B og jeg kørte hjem igen. Det var nogle virkelig skønne dage!

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAD MAD MAD