OUTFIT #199

MAD MAD MAD

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Jeg har efterhånden snakket en del om Sivota på bloggen, men jeg er slet ikke færdig endnu ;–) Denne gang vil jeg vise lidt af alt den lækre mad vi spiste på ferien i det græske Caribien. Jeg synes ofte man bliver ret skuffet over maden i udlandet, men det her var virkelig godt.

Hvis I skal til Sivota kan jeg klart anbefale restauranterne på havnepromonaden, værd at nævne er især Parasole. De laver lækre fiskeretter og deres pizzaer må nok være i nærheden af verdens bedste! :–) Jeg fik pizza derfra 3-4 gange på ferien, for den var virkelig lækker. Ellers stod den på græske salater, risotto, carbonara, steaks mm. Har I været i Sivota?

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT #199