AVIVIR ALOE VERA

DIP TWIST

2

Jeg elsker at have neglelak på, men hader når den skal fjernes igen – synes det er så besværligt. Derfor er jeg stor fan af “Dip Twist” som er et lille glas med en svamp i, der er er vædet med neglelakfjerner. Det gør det super nemt at fjerne sin neglelak hurtigt. Den udtørrer ikke neglene og huden omkring.

Det er super nemt, man dypper blot sine fingre (en af gangen) i glasset og drejer lidt rundt, og vupti, så er neglelakken fjernet, hurtigt og effektivt. Dip Twist fås i 4 forskellige varianter; lemon, syrener, kokos og jordbær. De koster 39,00 pr. stk. og kan købes HER. Min favorit er den med kokosduft (surprise) og den med syrenduft.

På billedet her jeg Essie lakken Warm & Toasty Turtleneck på. Den har en smuk støvet lilla farve, som jeg tænker bliver perfekt til efteråret. Essie lakker er mit favoritmærke indenfor neglelak. De laver de fineste farver, de er nemme at påføre og så holder de virkelig godt. Min samling vokser sig langsomt større og større. Er I også vild med Essie?

(Produkterne er modtaget til test af billigvoks.dk – holdningerne er mine egne).

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AVIVIR ALOE VERA