OUTFIT #192

JEG SMUTTER TIL GRÆKENLAND!

2

3

4

5

6

7

8

9

Godmorgen kære læsere. Dette er et planlagt indlæg, for lige nu er jeg i Billund og venter på at skulle med flyet til Sivota i Grækenland. Her skal der holdes en uges ferie sammen med min søde svigerfamilie, for at fejre B’s papfars 70 års fødselsdag. Vi er 20 der skal afsted.

Jeg glæder mig helt vildt til en uge i skønne omgivelser, solskin, drinks, oplevelser, strandture, is og hvad der ellers hører med til sådan en ferie. For at komme i den helt rette feriestemning, er der lige en masse billeder fra sidste gang jeg var i Grækenland – nemlig Kreta. Det er efterhånden 3 år siden og var en kæresteferie med B. Jeg håber at Sivota er lige så fantastisk som Kreta. Har nogle af jer været i Sivota??

Jeg har besluttet at bloggen også holder ferie – det vil sige at der slet ikke kommer nogle planlagte indlæg på bloggen i den næste uge. Det stresser mig at skulle holde bloggen opdateret på facebook, svare på kommentarer osv., så derfor bliver der stille. Jeg ser frem til en uges ferie og så glæder jeg mig til at blogge igen når jeg kommer hjem! Jeg vil dog opdatere jævnligt på min instagram (hvis nettet fungere ;–)) – følg gerne med HER eller find mig derinde, under: @stineebbesendahl :–)

I må have en rigtig skøn uge – vi ses igen den 1. juli! Masser af solskinshilsner / Lille My.

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT #192