OUTFIT #190

10 TING JEG IKKE FORSTÅR #13

13

1. Folk der gør sig selv mere syge end de er og tilmed skal råbe op om det konstant på de sociale medier. Stop med at have så ondt af dig selv!!

2. Folk der går tur med deres hund UDEN snor og IKKE kan styre hunden. Enten opdrager du din hund eller også får du den i snor.

3. Folk der tager selfies osv. på kirkegårde – kun pga. nogle flotte lyserøde kirsebærtræer. Jeg ved ikke om det er mig der er sippet, men jeg må indrømme at jeg altså synes det er en smule respektløst.

4. Hvorfor jeg ikke kan blive brun. Det er uretfærdigt!

5. Hvordan der kan være sol og 25 grader i den ene ende af Danmark, imens der er regn, blæst og 14 grader i den anden ende. Og ja, jeg er så typen der bor i den ende hvor der var det dårlige vejr!

6. Hvorfor nogle folk har et sygt behov for at skabe splid mellem folk. Seriøst, pas dig selv eller søg hjælp!

7. Folk der har private instagram profiler. Lad nu vær’ – jeg vil jo gerne stalke!

8. Hvorfor nogle avokadoer aldrig modnes. Seriøst hvad sker der for det? Har haft en til at ligge i 14 dage nu og den er stadig stenhård, selvom den ligger ved siden af bananer og tomater.

9. Folk der aldrig tager skoene af når de vader ind i et hjem. Helt ærligt, det gør man bare ikke. Man kan i det mindste spørger om det er okay inden man gør det.

10. At der kun er 24 dage til jeg ligger på en smuk strand i Grækenland, can’t wait!!

Læs også: Ting jeg ikke forstår #10
Læs også: Ting jeg ikke forstår #4

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT #190