OPSKRIFT / BAGTE KIKÆRTER

KOKOSOLIE PÅ 5 MÅDER

2

Jeg elsker kokosolie og er kæmpe fan fordi at det kan bruges til så mange forskellige ting! Jeg kan anbefale denne kokosolie fra Chleopatra. Jeg vil nedenunder dele en liste med ting som jeg bruger kokosolie til. Hvad bruger I kokosolie til??

1. BODYSCRUB:
Kokosolie er super godt for huden og med få andre ingredienser kan du nemt og hurtigt lave din helt egen bodyscrub. Jeg har tidligere delt min opskrift på scrub – læs indlægget HER.
2. HÅRKUR: Kokosolie er perfekt til netop dette. Jeg smører mit hår godt ind i kokosolie og pakker derefter håret ind i en pose og på med en badehætte, så det rigtig kan trænge ind. Lader det sidde natten over og skyller ud dagen efter. Håret bliver silkeblødt!
3. KROPSOLIE: Kokosolie er super fugtgivende og er derfor rigtig god som “bodylotion” til hele kroppen. Huden efterlades blød og velduftende – jeg elsker virkelig duften af kokos!
4. MAKE-UP FJERNER: Olien fjerner nemt make-up, samtidig med at den fugter øjne og hud – smart!
5. MASSAGEOLIE: Kokosolien er super god som massageolie og hvem elsker ikke en god gang massage?

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPSKRIFT / BAGTE KIKÆRTER