SEJE SOLBRILLER

STATUS PÅ EN SUNDERE MIG #2

0

Jeg tænkte jeg lige ville dele endnu en status på mit “projekt sundere mig” – der er nemlig sket lidt siden sidst jeg skrev om det (det var i december 2015 – altså 4 måneder siden) I kan (gen)læse indlægget her

Jeg er nu inde i en rigtig god periode hvor jeg får trænet og spist sundt – også i weekenderne. Weekender har altid været det værste for mig (i forhold til at leve sundt) – jeg elsker nemlig slik, chips osv. og det har hørt sig til i weekenderne samt (oftest) usund mad. I hverdagene har jeg egentlig aldrig synes det var et problem at leve sundt.

I løbet af den sidste måneds tid, har jeg virkelig strammet mig an og siger pænt nej tak til chips og snolder, rundstykker og den slags, selvom det er weekend og de andre omkring mig spiser det. Det er faktisk slet ikke så svært som jeg havde frygtet. Jeg nyder frugt, nødder og mørk chokolade med højt kakao indhold i weekenden, fremfor snolder, chips og den slags og jeg savner (næsten) ikke det usunde. Selvfølgeligt skal der være plads til en pizza, en pose chips og bland-selv slik engang imellem, men så længe trangen ikke er der, så ser jeg ingen grund til at spise det.

Jeg træner, løber og går stadig meget. Jeg løber ca. 4 gange i ugen og træner hele kroppen efterfølgende. Derudover går jeg lange, raske ture, de dage hvor jeg ikke løber og træner.

Det har resulteret i endnu flere tabte centimeter og også kilo. Jeg har ikke vejet mig siden august, men tog så chancen og stillede mig på vægten for et par uger siden. Vægten sagde minus 5 kilo – yes!

Et overblik over de tabte centimeter:

Talje: -10,5 cm
Mave: -15 cm
Numse: -5,5 cm
Lår: -10 cm
Overarme: -7 cm

Så alt i alt et vægttab på 48 centimeter og 5 kilo! Jeg bliver mere og mere tilfreds med min krop og nu gælder det ikke så meget om at tabe sig mere, men om at holde formen ved lige og strammes lidt mere op. Jeg var meget i tvivl om jeg skulle dele billederne, men besluttede at gøre det, selvom det er vildt grænseoverskridende – men det er jo sådan jeg har set ud og sådan jeg ser ud nu – håber I vil tage godt imod det!

20 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SEJE SOLBRILLER