OUTFIT #184 & NYT HÅR

OUTFIT #185

2

3

4

5

6

Jakke H&M // Bluse Topshop // Jeans Only // Støvler Vagabond // Solbriller Ebay // Ringe byMARIKA + Ebay // Halskæde Jane Kønig

Outfit fra igår hvor dagen blev tilbragt i Aarhus sammen med B. B skulle til sit årlige tjek på sygehuset (tidligere leukæmi patient) og have taget blodprøver og en snak med en læge. Heldigvis var alt som det skulle være! Vi fik også besøgt hans moster som diskede op med masser af kaffe. Efter det tog vi ned og spiste frokost på en café og kunne sidde ude i det gode vejr og nyde maden. Vi kørte til sidst en tur i dyrehaven og snakkede med bambier. Dagen sluttede vi af med iskaffe og en lang gåtur – så alt i alt en skøn dag!

Idag skal jeg være sammen med en veninde og en tur til optikeren – har brug for ny styrke i mine linser/briller og hvis de har nogle gode tilbud, så kunne jeg godt finde på at investere i et par nye briller. Derudover skal jeg også have tegnet lidt til Projekt Y – den opgave fortæller jeg snart lidt mere om. God dag til jer!

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT #184 & NYT HÅR