OUTFIT #182

NYE LØBESKO

Jeg blev for alvor bidt af løb i januar og fik løbet mine første 10 km uden pause #stolt – det blev til mange løbeture i forkerte sko, hvilket resulterede i et skadet knæ. Jeg holdt derfor en løbepause på 1,5 måned, da det simpelthen gjorde vanvittigt ondt hver gang jeg prøvede at løbe.

Derfor tog jeg en tur i en sportbutik og fik lavet en løbetest. Ud fra testen kunne vi se at jeg løber “indad” og skulle derfor have nogle sko med ekstra støtte – valget blev de her smukke løbesko fra Nike. De var sat ned fra 1150,- til 750,- så det var helt perfekt.

De er super gode at løbe i og mit knæ er nogenlunde glad igen, heldigt, for jeg er tilmeldt til mit første halvmarathon til september – wish me luck ;–)

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT #182