SMUKKE SILKEBORG #7

OUTFIT #175

Bluse H&M // Jeans Only // Sko H&M // Ringe Pernille Corydon og byMARIKA

Halløj! Har I nydt weekenden? Det har jeg. Fredag stod på tunsteaks, X-Factor og snolder med B og igår kørte vi op til min Bedste og spiste frokost sammen med min far. Resten af weekenden er blevet tilbragt hos min mor og parfar, hvor vi har fået god mad, slappet af og bare hygget os. Jeg har også fået lavet lidt projekt.

Lige nu ligger jeg i sengen og ser det nyeste Pretty Little Liars afsnit, laver skoleprojekt og blogger – multi tasking ftw ;–) Og så får I lige et par outfit billeder fra igår – det er efterhånden længe siden jeg har fået taget det til bloggen. JohnJohn har lige sneget sig med på det sidste billede! ;–) Forsat god søndag til jer!

26 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMUKKE SILKEBORG #7